Продукція торгової марки Гюрза реалізується зі знижкою 5%

12 жовтня 2020
Колючий дріт Гюрза дешево

Починаючи з 12 жовтня, протягом місяця колючий дріт Гюрза та колюче-ріжучі загородження Гюрза реалізуються зі знижкою 5% від поточної ціни. Дана акція проходить в рамках сезонних знижок, оголошених провідним виробником колючого дроту та колюче-стрічкових загороджень – Виробничою групою Кайман. У перелік продукції, що виготовляється та реалізується Виробничою групою Кайман, входить безліч типів сучасного колючого дроту та колючих загороджень, в тому числі й продукція, яку можна купити під торговою маркою Гюрза.

Протягом місяця у нас можна купити колючий дріт Гюрза, а також спіральні бар'єри безпеки Гюрза – загородження ЗКР-С «Гюрза-400/3», ЗКР-С «Гюрза-450/3», ЗКР-С «Гюрза-500/3» та ЗКР-С «Гюрза-600/3» на трьох скобах, а також більш ефективні бар'єри ЗКР-С «Гюрза-500/5» та ЗКР-С «Гюрза-600/5» з п'ятьма скобами на виток.

Осіння акція, оголошена Виробничою групою Кайман, дає можливість до настання холодів надійно захистити свою власність від зазіхань зловмисників, при цьому не витрачаючи багато коштів на покупку колючого дроту і загороджень Гюрза. Не упустіть цю можливість – скористайтеся акцією та поспішіть купити колючий дріт Гюрза зі знижкою 5% від виробника.

Новини